Over ons

In het kort

Cv-check helpt je om jouw carrièrekansen te vergroten door samen met jou de beste versie van jouw cv te creëren. Vanuit onze jarenlange ervaring in de recruitment en met het screenen van cv's weten we exact hoe we jou kunnen helpen om jouw cv zo doeltreffend mogelijk te maken. Op basis van jouw specifieke achtergrond én wensen. Zodat jij de beste kans maakt om uitgenodigd te worden voor het sollicitatiegesprek.

Wie zijn wij?

Cv-check.nl is een initiatief van De Carrièrebus en werkt samen met onderwijsinstellingen, ca 150 studieverenigingen en beursorganisaties.

Suggesties voor de website?

Ons team is continu bezig met het verbeteren van het platform en onze service. Wil jij ons hierbij helpen? Alle feedback is welkom, maakt niet uit wat. Laat ons horen wat je ervan vindt via onze contactpagina.

Jouw privacy

Wij hechten veel waarde aan jouw privacy. Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om en bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk. Wij respecteren je privacy volgens de nieuwe Europese regelgeving (AVG). Bekijk ook ons privacy statement.